Recette: Délicieux Houmous
Houmous. "Chickpeas - the star ingredient in houmous - are incredibly good for you. High in protein and fibre and more than ten micronutrients, including a hefty amount of the mineral copper, keeping our hair and skin nice and healthy, this is a great, nutritious snack. Serve it with crunchy veg for.
Open, drain, and rinse the chickpeas. Most likely the hummus will be too thick or still have tiny bits of chickpea. The Spruce / Jennifer Perillo This cauliflower hummus is a low-carb and keto-friendly twist on traditional hummus made with chickpeas. Vous pouvez cuisiner Houmous utilisant 5 Ingrédients et 4 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.
ingrédients de la recette Houmous
- C'est 500 g of pois chiches au naturel.
- Préparer of sel.
- Vous avez besoin of poivre.
- C'est of cumin.
- C'est of huile d'olive.
Cauliflower lends a lighter mouthfeel, while the tahini and olive oil still give it that classic silkiness. It is a creamy, thick spread made primarily from mashed chickpeas and a few other healthy ingredients that has become popular worldwide over the past couple of decades. It has long been enjoyed in Middle Eastern and North African countries and today in commonly eaten across North America and Europe, too. Le houmous est idéal pour l'apéritif.
Houmous petit à petit de recette
- Égouttez les pois chiche, rincez soigneusement à l'eau clair et re-égouttez.
- Versez-les dans le bol du blender avec le sel, le poivre et le cumin moulu et faites fonctionner pour obtenir une purée.
- Versez l'huile en filet tout en mélangeant jusqu'à ce que la purée soit lisse et bien onctueuse.
- Servez à l'apéritif par exemple ou en entrée.
Cette recette est facile à préparer. C'est tellement un succès que je me dis à chaque fois que j'en prépare jamais assez ! Mettre les pois chiches égouttés dans un mixeur. Mixer légèrement en ajoutant un peu d'eau de cuisson. Ajouter le tahin, le jus de citron, l'ail, le cumin et le sel, et continuer de mixer en.
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