Recette: Délicieux Houmous
Houmous. "Chickpeas - the star ingredient in houmous - are incredibly good for you. High in protein and fibre and more than ten micronutrients, including a hefty amount of the mineral copper, keeping our hair and skin nice and healthy, this is a great, nutritious snack. Serve it with crunchy veg for.
It is a creamy, thick spread made primarily from mashed chickpeas and a few other healthy ingredients that has become popular worldwide over the past couple of decades. It has long been enjoyed in Middle Eastern and North African countries and today in commonly eaten across North America and Europe, too. Open, drain, and rinse the chickpeas. Vous pouvez cuisiner Houmous utilisant 7 Ingrédients et 3 instructions. Voici comment vous réalisez ça.
ingrédients de la recette Houmous
- Vous avez besoin 150 Gr of pois chiches en conserve.
- Préparer 1 gousse of d'ail.
- C'est 2 of citrons.
- Préparer 4 C of à soupe de téhiné (ou tahini ou purée de sésame).
- Préparer 4 C of à soupe d'huile d'olive.
- Vous avez besoin of Sel poivre.
- C'est of Des crudités coupées en bâtonnet ou des pains Pita.
Most likely the hummus will be too thick or still have tiny bits of chickpea. The Spruce / Jennifer Perillo This cauliflower hummus is a low-carb and keto-friendly twist on traditional hummus made with chickpeas. Cauliflower lends a lighter mouthfeel, while the tahini and olive oil still give it that classic silkiness. Le houmous est idéal pour l'apéritif.
Houmous petit à petit de recette
- Laver et égoutter les pois chiches..
- Dans un mixer, mettre les pois chiches, l'ail, le jus de citron, l'huile et le téhiné, sel et poivre, et mélanger jusqu'à ce que le mélange soit bien onctueux..
- On peut le conserver 3 jours au frigidaire dans une boite hermétique..
Cette recette est facile à préparer. C'est tellement un succès que je me dis à chaque fois que j'en prépare jamais assez ! Mettre les pois chiches égouttés dans un mixeur. Mixer légèrement en ajoutant un peu d'eau de cuisson. Ajouter le tahin, le jus de citron, l'ail, le cumin et le sel, et continuer de mixer en.
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