Comment préparer Délicieux Houmous
Houmous. Hummus (/ ˈ h ʊ m ə s /, / ˈ h ʌ m ə s /; Arabic: حُمُّص , 'chickpeas'; full Arabic name: ḥummuṣ bi-ṭ-ṭaḥīna Arabic: حمص بالطحينة , 'chickpeas with tahini') is a Middle Eastern dip, spread, or savory dish made from cooked, mashed chickpeas blended with tahini, lemon juice, and garlic. The standard garnish in the Middle East includes olive oil, a few. Open, drain, and rinse the chickpeas.
It has long been enjoyed in Middle Eastern and North African countries and today in commonly eaten across North America and Europe, too. The Spruce / Jennifer Perillo This cauliflower hummus is a low-carb and keto-friendly twist on traditional hummus made with chickpeas. Cauliflower lends a lighter mouthfeel, while the tahini and olive oil still give it that classic silkiness. Vous pouvez cuisiner Houmous utilisant 7 Ingrédients et 3 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.
ingrédients de la recette Houmous
- Préparer 1 of boite de pois chiche.
- C'est 2 gousses of d'ail.
- Préparer of huile d'olive.
- C'est of hile de sésame.
- Vous avez besoin of sel.
- Vous avez besoin of poivre.
- C'est of fromage frais ou crème fraîche.
Add reserved liquid, lemon juice, tahini, and salt to the blender. Blend until creamy and well mixed. Le houmous est idéal pour l'apéritif. Cette recette est facile à préparer.
Houmous petit à petit de recette
- Mixer le tout..
- Rajouter un peu d'huile pour le texture. Rajouter un peu d'huile de sésame pour le goût..
- A tartiner ou à déguster avec des légumes à croquer :)..
C'est tellement un succès que je me dis à chaque fois que j'en prépare jamais assez ! Mettre les pois chiches égouttés dans un mixeur. Mixer légèrement en ajoutant un peu d'eau de cuisson. Ajouter le tahin, le jus de citron, l'ail, le cumin et le sel, et continuer de mixer en. Check, and if the consistency is too thick still, run processor and slowly add a little hot water.
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